keskiviikko 1. helmikuuta 2017

32. Antti Tuisku - Mä hiihdän

32. biisi on Antti Tuisku - Mä hiihdän






En olisi ikinä uskonut sanovani tätä, mutta tämä biisi on PIRUN HYVÄ!!

Kuuntelen harvoin uusia biisejä. Varsinkin jos esittäjänä on Antti Tuisku. Ei kuulu lemppareihini. Mutta pakko myöntää, että onneksi olin utelias, vaikka meinasinkin jättää tämän biisin kuuntelematta. 

Ennakko-odotukset eivät olleet korkealla. Yllätyin erittäin positiivisesti. 

Tämä biisi on todellakin tuotettu, ja hyvin on tuotettukin! Tässä on jotain erilaista. Aluksi biisi vaikutti hieman oudolta suurilla hengenvedoilla ja feikki hengästymisillään mutta jos ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen tajusin tässä olevan sitä jotain ja toinen kuuntelukerta vain vahvisti epäilykseni. Tämä on nerokas, upea ja tunteikas biisi! Tehokeinoja ei ole säästelty ja tämän myötä niitä voisi toivoa ehkä muillekin artisteille, jos vain uskaltavat viedä tehosteet loppuun asti. Antti Tuisku vetää tämän biisin aivan uskomattoman hyvin! Arvostukseni häntä kohtaan nousi hetkessä. 

Tuo musiikkivideo on myös upea, jos ei oteta huomioon kornia tatuointipaitaa jonka olemassaoloon en löydä perusteluja. Antti Tuisku vetää musiikkivideonkin täydellisellä eläytymisellä. Ei voi kuin ihailla. Juuri oikea tunnelma biisiin. 

Tämä biisi voisi jopa nousta voimaannuttamisbiisikseni. Vaikka siinä vain hiihdetään mutta se kannustaa silti että jajajajajajajaksaa jaksaa!!

Kappale: Mä hiihdän
Esittäjä: Antti Tuisku
Julkaisuvuosi: 2017
Maa: Suomi
Genre: Pop

Tekijät
Aku Rannila
Saara Törmä
Simo Reunamäki
Kalle Lindroth

---------------------------------------------------------

32nd song is Antti Tuisku - Mä hiihdän

I never would have believed that I would say this but this song is DAMN GOOD!!

I rarely listen to new songs. Especially when the performer is Antti Tuisku. He isn't my favourite. But I must admit that luckily I was curious, although I almost didn't listen this song.

My expectations weren't high. I was surprised positively.

This song is really produced, really well produced! There's something different in this. First, the song seems quite odd with all the big gasps and fake becoming breathless but after the first listening, I understood that there's something in this song and the second one strengthened my suspicions. This is ingenious, wonderful and emotional song! There's no saving of the effects and after hearing this, I would hope many other artists would use them more too, if they dare to take them to the finish line. Antti Tuisku pulls this song absolutely amazing! I started to honor him more after hearing this song.

That music video is wonderful too if you don't mind the corny tattoo shirt which existence I can't find a good reasoning. Antti Tuisku is pulling even the music video with perfect emphatise. I can't but admire. It's just right feeling for the song.

This song could even someday be on my empower list. Although in the song the singer is just wandering here and there this could still be supportive with it's jelling You can do it! (Jaksaa! Jaksaa!)

Song: Mä hiihdän
Performed by: Antti Tuisku
Released: 2017
Country: Finland
Genre: Pop

Credits
Aku Rannila
Saara Törmä
Simo Reunamäki
Kalle Lindroth

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti