maanantai 30. tammikuuta 2017

30. Jonna Tervomaa - Rakkauden haudalla

30. biisi on Jonna Tervomaa - Rakauden haudalla






Tässä nyt sitä Jonna Tervomaata kun hän oli vähän vanhempi. 

En pidä tästä biisistä. En tiedä miksi... Ei vain iske. Se on sinänsä harmi koska biisin on tehnyt Juice Leskinen. Herran biisit yleensä ovat timanttia. Ehkä se johtuu laulajasta? En ole kuullut esimerkiksi Sakari Kuosmasen ensilevytystä koko biisistä. Pitäisi varmaan kuunnella jotta saisi varmuuden johtuuko se biisistä vai laulajasta.

Ei, kyllä se johtuu biisistä. Tai sitten Jonna Tervomaa (ja Helmiä ja sikoja -elokuva) on pilannut tämän biisin minulta.

En pitänyt edes Helmiä ja sikoja -elokuvasta jonka soundtrackille Jonna Tervomaa tämän kappaleen teki. Yleensä pidän suomalaisista komedioista (no, enemmän ja vähemmän) ja tässäkin oli jo kaksi lempinäyttelijääni mukana yhdestä lempielokuvastani Pitkä kuuma kesä: Jimi Pääkallo sekä Timo Lavikainen. Tämän väitetään olevan komedia mutta itse en kyllä sitä sellaisena muista. Ei vain iskenyt elokuvakaan. Olen myös tajunnut että en pidä suomalaisesta näyttelijästä Laura Birnistäkään. En tiedä mikä hänessäkin on. Ei vain ole koskaan iskenyt mikään mitä hän on tehnyt. Kun elokuva tuli vuonna 2003, muistan odottaneeni yhtä loistavaa elokuvaa kuin jo aikaisemmin hihkuttamani Pitkä kuuma kesä, mutta eeeeei. 

Kappale: Rakkauden haudalla
Esittäjä: Jonna Tervomaa
Albumi: Musiikkia elokuvasta Helmiä ja sikoja
Julkaisuvuosi: 2003
Maa: Suomi
Genre: Pop



Tekijät

Sävellys: Juice Leskinen
Sanoitus: Juice Leskinen

Sovitus: Jussi Jaakonaho, Tero Mikkonen, Jonna Tervomaa, Jonne von Hertzen



--------------------------------------------



30th song is Jonna Tervomaa - Rakkauden haudalla



Here's music from Jonna Tervomaa when she was older.



 I don't like this song. I don't know why... I just don't. It's a shame because the song has been composed and written by Juice Leskinen. Most of the times his songs are pure diamond. Maybe it's because of who sings it? I haven't heard the first recording by Sakari Kuosmanen. Maybe I should listen it, just in case, and find out if it is the song or the singer.


No, it is the song. Or maybe Jonna Tervomaa (and the movie Helmiä ja sikoja) has spoiled the song for me.

I didn't even like the movie Helmiä ja sikoja on which soundtrack this song was made by Jonna Tervomaa. I usually like Finnish comedy movies (well, more or less) and here are even two of my favourite actors from one of my favourite Finnish movies, Pitkä kuuma kesä: Jimi Pääkallo and Timo Lavikainen. They say that the movie was comedy but I can't remember it as a comedy. I just didn't like the movie. I have also realised that I don't like the Finnish actress Laura Birn. I don't know why I don't like her. I just don't like anything she has made. When the movie was released back in 2003 I remember expecting as fun movie as Pitkä kuuma kesä was, but noooooooooooooo.

Song: Rakkauden haudalla
Performed by: Jonna Tervomaa
Album: Musiikkia elokuvasta Helmiä ja sikoja
Released: 2003
Country: Finland
Genre: Pop



Credits

Composed by: Juice Leskinen
Written by: Juice Leskinen

Arranged by: Jussi Jaakonaho, Tero Mikkonen, Jonna Tervomaa, Jonne von Hertzen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti