maanantai 27. marraskuuta 2017

330. CMX - Ruoste

330. biisi on CMX - Ruoste






CMX:ää on myös yllättävän vähän tällä listalla. Vaikkakin CMX on tainut olla jo muutaman vuoden bändi jota olen kuunnellut eniten pitkään aikaan. Ongelma on ehkä ollut siinä, että en oikein osaa päättää mitä biisejä tälle listalle pitäisi laittaa. 

Minulla on välillä tilanteita ja kausia jolloin vain tarvitaan CMX:ää. Spotifyn viime vuoden statistiikatkin taisivat kertoa että kuunnelluin bändi oli CMX. Uskon, että bändin olen myös nähnyt useiten keikalla (tai sitten se on Kotiteollisuus, en ole aivan varma). Mutta tämä bändi kuuluukin pyhään kolminaisuuteeni johon kuuluu CMX, Viikate, Kotiteollisuus. Tosin siihen kolmioon kuuluu sitten myös tietenkin YUP ja nykyään myös Mokoma, mutta kahta viimeistä on tullut kuunneltua vielä aivan liian vähän. 

CMX on ehkä eniten auttanut ahdistukseen ja masennukseen. A. W. Yrjänä on yksi niistä ihmisistä joihin haluaisin tutustua. Tai edes yhden illan keskustella. Vaikuttaa fiksulta tyypiltä. 

Kappale: Ruoste
Esittäjä: CMX
Albumi: Aura
Julkaistu: 1994
Levy-yhtiö: Herodes / EMI
Maa: Suomi
Genre: Rock

Tekijät
A. W. Yrjänä

--------------------------------------------------

330th song is CMX - Ruoste

I also have too few songs from CMX on this list. Although I think CMX has been for few years now a band that I have listened most. I think the problem is that I can't decide which songs I should choose to this list.

Sometimes I have situations or seasons when I just need CMX. If I remember right on the statistics of Spotify CMX was the most listened band last year. I think I've also seen the band live most of the times (or then it's Kotiteollisuus, I'm not sure). This band belongs to my holy band trinity which includes CMX, Viikate and Kotiteollisuus. Although now there's also of course YUP and Mokoma, but the last two I have listened too little. 

I think CMX has helped me most when I've been anxious or depressed. A. W. Yrjänä is also one of those which I would like to know. Or just have a conversation with for just one night. He seems like a smart person. 

Song: Ruoste
Performed by: CMX
Album: Aura
Released: 1994
Label: Herodes / EMI
Country: Finland
Genre: Rock

Credits

A. W. Yrjänä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti