lauantai 16. syyskuuta 2017

257. Arja Koriseva - Enkelin silmin

257. biisi on Arja Koriseva - Enkelin silmin






Olen pienestä pitäen pitänyt Arja Korisevasta. Mielestäni hän on kaunis, hänellä on ihana hymy ja hän vaikuttaa mukavalta ihmiseltä. Ja pidän myös hänen äänestään. 

Minulle on joskus sanottu, että minusta tulee mieleen Arja Koriseva. En ehkä enää siihen tyyliin tähtää, mutta otin sen kohteliaisuutena aikoinaan silti.

Olisin voinut valita Arjalta minkä biisin tahansa mutta tämä nyt valikoitui. Taisin joskus tästä pitää, mutta nykyään tämä on jo kovin kulunut enkä oikein meinaa jaksaa tätä kuunnella. Mutta olkoot nyt tässä.

Kappale: Enkelin silmin
Esittäjä: Arja Koriseva
Albumi: Me kaksi vain
Julkaistu: 1991
Maa: Suomi
Genre: Iskelmä

Tekijät
Matti Puurtinen

Turkka Mali

----------------------------------------

257th song is Arja Koriseva - Enkelin silmin

I've always liked Arja Koriseva, even when I was a child. I think she's beautiful, she has a beutiful smile and she seems to be such a nice person. And I like her voice too.

Someone once said to me that I remind of her. Nowadays my style is little bit different but at that time I took it as a very good compliment.

I could have chosen any song from Arja but I just put this song here. I think I liked this song back in days although know it's too worn out that I don't like to listen this much. But let's keep it here still. 

Song: Enkelin silmin
Performed by: Arja Koriseva
Album: Me kaksi vain
Released: 1991
Country: Finland
Genre: Hit

Credits
Matti Puurtinen

Turkka Mali

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti