keskiviikko 11. lokakuuta 2017

264. Paula Koivuniemi - Kuka pelkää Paulaa

264. biisi on Paula Koivuniemi - Kuka pelkää Paulaa





Hups, tässä on ollut nyt niin paljon kaikkea (muuttoa, Salamaa, Vocalia, Estradia, töitä), että ei ole ehtinyt pysähtyä koneen ääreen iltaisin kun yleensä on vain laittanut kämppää kuntoon kaikella vapaa-ajalla (jota ei ole paljoa xD) tai mennyt suoraan nukkumaan/syönyt/käynyt suihkussa.

Aletaanpa siis ottaa pikkuhiljaa kiinni!!

Kuka pelkää Paulaa on yksi vuoden 2006 biiseistä joka soi taukoamatta ainakin Iskelmä radiossa. Kyllästyin tähän biisiin silloin.

Muuten tämä on ihan tämmöinen iskelmähitti. Aika räväkkää Paulalta. On siinä aikamoinen mummo. Jaksaa heilua ja olla niin rock kuin iskelmätähti vain voi olla. Hienon uran on tehnyt ja edelleen jatkuu. Joten ei Paulaa voi kuin ihailla vaikkei musiikki ihan niin kovaa iskekään. On siellä muutama hitti jota itsekin alkaa aina laulaa kun kuulee xD

Kappale: Kuka pelkää Paulaa
Esittäjä: Paula Koivuniemi
Albumi: Yöperhonen
Julkaistu: 2006
Levy-yhtiö: Edel Records
Maa: Suomi
Genre: Iskelmä

Tekijät
Mika Toivanen
Ilkka Vainio

-------------------------------------------

Oops, there has been so much going on (moving, music theatre, vocal group, union work, real work) that I haven't had time to stop for a little and write these posts when all my free time (there's not lot of it) I've been trying to get my new home ready or then I've gone straight to the bed/eaten/shower.

So let's try to catch on little by little!!

Kuka pelkää Paulaa (Who's afraid of Paula) was one of those 2006 songs which was played constantly at least on Hit Radio. I got bored of this song then.

Otherwise this song is a real hit material. It's quite saucy from Paula. She's quite a granny. She still has strength to perform and she tries to be as rock as she can be as a hit singer. She has made a fine career and it still continues. So I can't but admire Paula although I don't really like her music. Although, there are some hits which I will always sing along when I hear them. 

Song: Kuka pelkää Paulaa
Performed by: Paula Koivuniemi
Album: Yöperhonen
Released: 2006
Label: Edel Records
Country: Finland
Genre: Hit

Credits

Mika Toivanen
Ilkka Vainio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti